Starity

Lily Collins: „Nem szégyellem a múltamat!”

2017. június 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Phil Collins lánya igen hosszú utat tett meg a kezdetektől, de saját bevallása szerint ezen út minden egyes állomására szükség volt ahhoz, hogy ma az legyen, aki.

hirdetés

Lily Collins a Shape magazin július-augusztusi száma címlapjáról mosolyog vissza ránk, ám e mosoly mögött rengeteg küzdelem és keserűség is van. A színésznő azonban nem panaszkodik, mi több, rég nem érezte magát ilyen egészségesnek és boldognak, hiszen korábban komoly étkezési problémákkal küzdött.

Sosem hitte, hogy egyszer levetkőzik egy magazinnak I Fotó: Shape

Sosem álmodtam arról, hogy egyszer bikiniben pózolok a Shape címlapján. Ez 180 fokos fordulat számomra, mert ez a magazin arról szól, mit is jelent egészségesnek lenni. Az egészséges szót korábban egy olyan képpel kapcsoltam össze magamban, hogy mi az, amit tökéletesnek gondolok. Jelenleg úgy érzem, egészséges vagyok. Ez egy gyönyörű változás számomra, mert ha az ember erős és magabiztos, nem számít, milyen izmos. Most szeretem az alakomat, ez őrzi a szívemet

– nyilatkozta a lapnak Lily, aki nemrég Unfiltered címmel írt könyvet. Saját elmondása szerint ebben nagy segítségére volt újságíró múltja, ugyanis 15 éves korától az egyesült királyságbeli Elle Girlnek dolgozott, később pedig a Cosmo Girl és a Los Angeles Times szerkesztője volt.

Unfiltered című könyvében őszintén vallott tapasztalatairól I Fotó: Shape

Számításba vettem, hogy az, ha megosztom az étkezési zavaraimmal való küzdelmeimet, az háttérbe szoríthatja a színésznői teljesítményemet, ugyanakkor tisztában voltam azzal is, hogy szükségem van erre ahhoz, hogy mind emberként, mind színésznőként túllépjek a régmúlton. El kellett engednem a történteket. Mindig arra törekedtem, hogy tabutémákat feszegessek a fiatal lányokkal folytatott beszélgetéseim során. A történetem a könyvemen keresztül való megosztása nem stratégiai szempont volt – véletlenül esett egybe a To The Boneséval [először a könyv megírására szerződött le, a filmszerepet csak később kapta – a szerk.], és én a magam részéről mindig is csodáltam azokat az embereket, akikkel könnyű azonosulni és emellett még őszinték is. Az, hogy étkezési zavarokkal küzdöttem, nem határoz meg engem, és nem szégyellem a múltamat!

Nem szégyelli a múltját I Fotó: Shape

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek