Starity

Kate Beckinsale feleannyi idős kollégájával kavar

2017. június 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Underworld sztárját Nyugat-Hollywoodban csípték el fiatal szerelmével.

hirdetés

Kate Beckinsale-nek aztán van ízlése! A 43 éves színésznő egy roppant jóképű, szintén a filmiparban tevékenykedő fiatalember, a 21 éves Matt Rife mellett talált rá a boldogságra. A szerelmeseket tegnap kapták lencsevégre a paparazzók Nyugat-Hollywoodban, amint meghitt csókot váltottak.

A pár egyik ismerőse úgy nyilatkozott románcukkal kapcsolatban az ET-nek, hogy a viszony nem tart régóta, de nyíltan vállalják kapcsolatukat. Állítólag közös barátokon keresztül ismerkedtek meg egymással, és rögtön megvolt köztük a szikra. Kate-nek azért is tetszik annyira Matt, mert korához képest sokkal érettebb és felelősségteljesen gondolkozik.

A színésznő egyébként 2015 novemberében szakított férjével, Len Wisemannal, akivel 11 éven át élt házasságban. Kapcsolatukból nem született gyermekük, de Kate-nek Michael Sheenhez fűződő viszonyából már van egy 18 éves lánya, Lily.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek