Starity

Menyasszony lett a Shadowhunters sztárja?

2017. június 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Shadowhuntersben Isabelle Lightwoodot alakító színésznő rövidesen férjhez megy.

hirdetés

A 2017 egyik legszebb nőjének választott Emeraude Toubiáról az a hír járja, hogy párja, Prince Royce gyűrűt húzott az ujjára – méghozzá nem is akármilyet! A Univision reggeli műsorában, a Despierta Americában került terítékre a téma, miszerint Prince Royce nemrég fél térdre ereszkedett Emeraude előtt, és feltette neki a minden nő számára oly' jelentősségteljes kérdést. A mexikói-libanoni szépség természetesen igennel felelt, így gyűrűusujjára egy 100.000 dollár (~ 27 millió forint) értékű gyémántgyűrű került.

A hírt egyelőre egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, de minden bizonnyal igaz, ugyanis a sztárpárt egyik este Los Angelesben kapták lencsevégre, Emeraude AZON az ujján pedig már akkor ott tündökölt egy mesés ékszer – minden bizonnyal az, amit kedvese húzott az ujjára szerelme zálogául.

Fotó: BACKGRID / THE GROSBY GROUP

Jó érzés olyasvalakivel együtt lenni, aki támogat, aki mindig melletted van, és akivel könnyen meg lehet találni az összhangot a munka, a boldogság és a szerelem között

– nyilatkozta szerelmével kapcsolatban a színésznő múlt hónapban a Chicának.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek