Starity

ChoA kilépett az AOA-ból

2017. június 22. 20:08   |   Szerző: MissMikaelson

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú spekuláció után Choa megtörte a csendet és nyilvánosságra hozta, hogy kilép az AOA-ból.

hirdetés
ChoA kilépett az AOA-ból
Fotó: Twitter

Év elején bombaként robbant a hír, hogy Choa szünetre megy és az AOA nélküle folytatja ideiglenesen.

Először azt pletykálták, hogy ennek az oka, hogy az énekesnő románca, amely miatt rengetegen támadták. Egy ideig csönd volt, aztán arról lehetett hallani, hogy visszatér és már a csapattal próbál a következő kocertjeikre, ezért sok ember megdöbbent, mikor Instagramon egy szívszorító levélben közölte a döntését, miszerint külön útra lép:

Hello, itt ChoA,

Nagyon hálás voltam, és sajnálom, hogy sokan érdeklődtetek a szünetem iránt. Most kicsit későn, de szeretném nektek elmondani az okokat, amelyek miatt pihenőre kényszerültem és a döntést, amit sok gondolkozás után hoztam meg.
Az AOA nem olyan csapat volt, ami rögtön a debütálás után sok szeretetet kapott, ezért hálás voltam azért a kicsiért is, és a gondoskodásért is. Bár én voltam a legidősebb a csapatban, még mindig fiatal vagyok. Sokszor sírtam a promóció során. Tudom, hogy mindannyian szerettetek a „ragyogásom” miatt. Bent sírtam, de muszáj volt boldognak tettetnek magam. Ez újra és újra így történt, de minél többször kényszerítettem erre magam, belül annál rosszabb volt.
Az álmatlanságomra és a depressziómra 2 évvel ezelőtt elkezdtem gyógyszereket szedni és kevesebbet dolgozni. Mindazonáltal elmentem pihenőre, mivel a problémák nem a kimerültségből adódtak. Megpróbáltam visszatérni a csapatba, mert azt gondoltam, hogy mindenki vár rám, de úgy éreztem, hogy a szünet miatt a csapat tagjaihoz negatívan állnak hozzá, ami még jobban fájt.
Miután beszéltünk a céggel, úgy döntöttem, hogy ma elhagyom az AOA nevű csapatot és továbbra is támogatom a többi tagot.
Az elmúlt 8 évben, amíg hírességként éltem és dolgoztam, sok mindent megtanultam. Úgy érzem, hogy ez a nehéz pillanat tett felnőtté. Idén vagyok 28 és a jövőben szeretném összeszedni magam. A 20-as éveim hátralevő részében szeretnék olyan dolgokat megtapasztalni, amelyek megfelelnek a koromnak.
Jelenleg nem gondolok az előrelépésre, kivéve az egyéni tevékenységeimet. Egy nap, amikor nem érzek majd félelmet és jobban ki tudok bontakozni, vissza fogok térni, ha lesznek még olyan emberek, akik támogatnak. Olyan ember vagyok, aki sok dolgot hiányol, de szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik továbbra is támogatnak és aggódnak értem. A tagoknak, akikkel olyan sokáig együtt voltam, akik segítettek enyhíteni a hiányomat, akik segítettek, hogy szeretetet kaphassak és azoknak, akik szerettek engem és az AOA-t.
Őszintén köszönöm a szívem mélyéből.

Choa a kezdetektől az AOA tagja volt. Sokáig próbálkozott más cégeknél, hogy felvegyék, sikertelenül. Ám Kisum segítségével bekerült az FNC-hez, ahol szép karriert futott be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

kpop AOA choa
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek