Starity

Meglátogatta kórházban fekvő rajongóját Corey Taylor

2017. június 22. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Corey Taylor mostanában rengetegszer szerepel a médiában, ám ezúttal teljesen más okból került ki neve a címlapokra.

hirdetés

Corey Taylor neve az utóbbi időben a szokásosnál is többet szerepel a rockzenei médiában, legutóbb például a Nickelback frontemberével, Chad Kroegerrel való nyilvános vitatkozásán csámcsogtak a legtöbbet. Az énekes egyébkéntis a nagy szájáról, azaz a szókimondottságáról híres, egy interjú keretein belül pedig bőven ki is fejtette, hogy miért is van mersze megmondani a magáét annak, aki kiérdemli.

A Slipknot, valamint a Stone Sour frontembere azonban nemcsak arról híres, hogy beszólogat másoknak, hanem arról is, hogy ő is azon sztárok közé tartozik, aki szívén viseli rajongói balsorsát. Nemrégiben egy kórházban fekvő rajongóját látogatta meg, aki deréktől lefelé teljesen lebénult. Aaron Foleyt május 15-én gázolta el egy teherautó, melynek következtében megtörtént a baj. Foley egyébként hatalmas rajongója Taylornak, így amikor a vokalista megjelent nála a kórházban teljesen szó nélkül maradt.

Nem tudjuk eléggé megköszönni Corey Taylornak azt, hogy a Stone Sour turnéja közben időt szakított arra, hogy meglátogassa Aaront

– írta Foley nevelőapja.

Coreyt egyébként Aaron édesanyja kereste fel és kérte meg, hogy látogassa meg a férfit, akinél a zenész több mint egy órát töltött, mely találkozásról egy videó is készült, ami a legnagyobb videomegosztóra is felkerült.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek