Starity

Egy év múlva kerül a mozikba a Jurassic Wold 2! A készítők nyilvánosságra hozták a film címét

2017. június 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 nyarán került a mozikba a Jurassic World az 1993-ban bemutatott Jurassic Park folytatásaként.

hirdetés
Egy év múlva kerül a mozikba a Jurassic Wold 2! A készítők nyilvánosságra hozták a film címét
Fotó: Universal Pictures

Alig egy hónappal a Jurassic World bemutatása után a Universal Pictures bejelentette, hogy jön a folytatás. Azóta már kaptunk egy promóképet a második részről, de jobbára csend honolt a második résszel kapcsolatban. Tegnap azonban a készítők közzétették a filmsorozat új installációjának poszterét – pontosan egy évvel az alkotás bemutatása előtt.

Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Elveszett királyság) címmel kerül a mozikba a filmsorozat legújabb része 2018. június 22-én, melynek alcímet az eredeti filmből idézték: Life Finds a Way (Az élet utat tör). Az alcímet a Jeff Goldblum alakította Ian Malcolmtól idézték, aki a rajongók legnagyobb örömére a Jurassic World 2-ben is visszatér – legutóbb a Jurassic Park 2-ben láthattuk a karaktert.

Ha valamit tanulhattunk az evolúcióból az az, hogy az életet nem lehet kordában tartani. Az élet kiszabadul, új területekre tódul, új korlátokat dönt le – fájdalmasan, néha veszedelmesen, de hát... ez tény. Én csak azt mondom, az élet utat tör

– hallhattuk majdnem másfél évtizeddel ezelőtt.

Fotó: Universal Pictures

A Jurassic World: Fallen Kingdomban egyébként ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard játsszák a főszereplőket, mellettük pedig vélhetően egy kislány is feltűnik majd egy igen fontos szerepben, de az ő kilétéről egyelőre nem tudhatunk semmit.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek