Starity

Így alakul Hannah édesanyjának sorsa a 13 okom volt folytatásában

2017. június 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábbiakhoz hasonló izgalmakat tartogat a 13 okom volt második évada, ami 2018-ban kerül képernyőre.

hirdetés
Így alakul Hannah édesanyjának sorsa a 13 okom volt folytatásában
Fotó: Netflix

A Netflix drámasorozata számtalan kérdést hagyott nyitva a folytatás reményében, amit múlt hónapban be is rendeltek. Azt már tudjuk, hogy Hannah Baker (Katherine Langford) a folytatásban is aktívan jelen lesz – igaz, csak visszaemlékezések keretében –, illetve hogy fény derül arra, miképp alakul iskolatársai jövője.

Természetesen sokakat foglalkoztatott az öngyilkosságba menekült lány szüleinek sorsa is, akiket érthető módon padlóra küldött a tragédia. A Hannah édesanyját életre keltő Kate Walsh így nyilatkozott nemrég karaktere életének alakulásáról:

A rejtély megoldásának folyamata során egyre több és több részlet derül majd ki, Mrs. Baker pedig továbbra is megkérdőjelezi azokat a válaszokat, melyeket arra a kérdésre kapott, hogy mi vezetett a lánya haláláig.

Fotó: Netflix

A férfi főhőst életre keltő Dylan Minnette ezzel szemben arról vallott nemrég, ő mit szeretne látni a második évadban:

Szeretném tudni, hogy Clay [Dylan karaktere] egészséges és nem küzd szorongással, de azt hiszem, ha teljesen elszeparálná magát a problémától, kicsit meglepő lenne, mert nem hiszem, hogy ilyen könnyen megy a pánikbetegség legyőzése. Biztos vagyok abban, hogy a második évadban is visszatér a szorongása, és kíváncsi vagyok, meg tud-e szabadulni Hannah béklyói alól, vagy továbbra is látni fogja őt.

Fotó: Netflix

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek