Starity

Meghatotta az újbóli találkozás A szökés sztárjait

2017. június 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX csatorna és a készítők igen merész lépésre szánták el magukat, amikor úgy döntöttek, folytatják A szökést.

hirdetés
Meghatotta az újbóli találkozás A szökés sztárjait
Fotó: FOX

Hét évvel a sorozat végetérte után jött össze újra a stáb, hogy elkezdjék rögzíteni az új évadot, ami idén tavasszal került képernyőre, és többségében kellemes meglepetést okozott a rajongóknak. Mindenesetre merész dolog volt a csatorna és a készítők részéről, hogy beinvesztáltak a folytatásba, hiszen az ha nem is boldog, de kerek lezárást kapott annak idején.

Az új évad június 27-én kijön DVD-n és Blu-Ray-en is, aminek extrái között interjúkat találhatunk a készítőkkel és a stábbal. Ebbe kaptunk most betekintést, és megtudhattuk, hogy a sorozat sztárjai nagyon örülötek az újbóli találkozásnak. A Fernando Sucrét alakító Amaury Nolasco például arról számolt be, hogy a Michael Scofieldet életre keltő Wentworth Millerrel való első jelenete nem megjátszott volt – valóban így örültek egymásnak, miután hosszú idő után először látták újra a másikat.

A Zsebest megformáló Robert Knepper ezzel szemben attól tartott, hogy el fog érzékenyülni a forgatás újrakezdésekor, mert elmondása szerint legbelül olyan, mint egy nagy bébi, és hajlamos érzelgőssé válni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek