Starity

Külseje miatt kritizálták rajongói Stephen Amellt

2017. június 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban virágkorát éli az online zaklatás, ami alól a sztárcsajok sem képeznek kivételt, ám sokan hajlamosak elfelejteni, hogy bizony a férfiakat is érinti e probléma, még ha nem is beszélnek róla annyit, mint a hölgyek.

hirdetés

Legutóbb épp Stephen Amellt szúrták ki a netezők, és nem épp szép szavakkal illették a színészt egyik fotója miatt, melyet a Twitteren tett közzé, és amin unokatestvérével, Robbie Amell-lel láthatjuk baseballozni. A képen ugyanis Stephennek láthatóan van egy kis pocakja, amivel nincs is baj, hiszen a megfeszített tempójú forgatási munkálatok és az edzés között most szünetet tart, élvezi a szabadságát, ám sokan nem nézik jó szemmel a lazítását.

Hol van az én Oliverem? Ő nem ennyire kövér! Nem ártana edzened!

– írta Amell egyik rajongója, míg egy másik ekképp fogalmazott:

Nagy rajongója vagyok A zöld íjász című sorozatnak és imádom Stephen Amellt, de mikor lettél ilyen kövér? Ohh... és kérlek, borotváld le azt a szakállat is.

Ez volt a felháborodást kiváltott kép I Fotó: Twitter / Stephen Amell

A rengeteg rosszindulatú tweet közül egy-egy magához az érintetthez is eljutott, melyekre ekképp reagált ugyanott:

Szóval kivettem két hónap szabadságot, miután 2014 júliusa és 2017 áprilisa között megállás nélkül, éjjel-nappal melóztam... egy fotó felbukkant a neten, és az emberek máris elárasztották az idővonalamat azzal, hogy viccet csináltak a pocakomból, mely képet egyébként hosszú lencsékkel rögzítették. Mégis ki a jó (káromkodás)-nak hiszitek magatokat, hogy ilyeneket írjatok?

– írta, majd egy másik bejegyzésben hozzátette, hogy bármikor bárkinek képes lenne szétrúgni a hátsó felét, és arra kérte az utálkozókat, vigyék a tweetjeiket máshova. A balhéra a színész unokatestvére is felfigyelt, majd a „Dagi” szót tweetelte neki, mire Stephen megosztott egy friss képet önmagáról, melyen már nyoma sincs a korábban látott pocaknak.

Nyoma sincs a pocaknak I Fotó: Twitter / Stephen Amell

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek