Starity

Édesanyja szerint Miley Cyrus nem mostanában megy férjhez

2017. június 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aggodalomra semmi ok, Miley és párja, Liam Hemsworth továbbra is boldog párkapcsolatban élnek, ám Tish Cyrus szerint lányának nem sürgős férjhez menni.

hirdetés

Mióta megvolt a nagy békülés Miley és Liam között, rajongóik azt találgatják, vajon mikor házasodnak végre össze. Sajnos el kell őket szomorítsuk, mert a párnak egyelőre esze ágában sincs az oltár felé rohanni – ráérős tempóban építik kapcsolatukat.

Miley nem szökik meg, de egyelőre nem is megy férjhez. Nagyon boldogok Liammel, Malibuban élnek. Miley tényleg nagyon boldog, mindig mondja is nekem, hogy nem érti, miért akarják az emberek annyira, hogy megházasodjon, amikor minden olyan tökéletes most

– nyilatkozta Tish, majd így folytatta:

Még csak 24 éves, ráér. Én a magam részéről természetesen nagy esküvőt szeretnék nekik, Miley azonban sosem kerítene neki ekkora feneket szerintem. Ő egy egyszerű, nagyon egyszerű lány, így nem hiszem, hogy nagy felhajtást csapna. Én viszont minden gyerekemnek nagy esküvőt szeretnék szervezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek