Starity

Klippremier: INNA feat. Erik – Ruleta

2017. június 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tombol a hőség, Magyarországon is kánikula van. Hogy jobban el tudjuk viselni a forróságot, ezt legjobban egy hűsítő nyári slágerrel dobhatjuk fel! És Inna igazán nagy bulit tart nekünk!

hirdetés

A 30 éves Elena Alexandra Apostoleanu, avagy művésznevén Inna, az évek során igazán elismert énekesnő lett szerte a világon. Ehhez kellett a csodálatosan szép külseje és persze a remek zenei érzéke is. Az új dala, ami Ruleta néven fut, 2017. június 21-én került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra. Azóta már majdnem 3 milliós nézettséget produkált.

A közös munkához Erik Tchatchouát kérte fel, aki a 2015-ben futó román X-Faktorban hatalmas népszerűségnek örvendett.

A klip nyári témát dolgoz fel és az első képsorok egy teniszpályán bulizó fiatalokat mutat be. Őrületes nagy partit csapnak és mindenki fürdőruhában táncol, ahogy a kisfilm többi részében is mindenki jól érzi magát a különböző helyszíneken! Ha mi is át akarjuk élni ezt a életérzést, akkor nyomjuk fel a hangerőt és csodáljuk meg Inna legújabb szerzeményét.

A klip az alábbiakban megtekinthető!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek