Starity

Tiszta apja! Így néz ki most a másfél éves Saint West

2017. június 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian nemrég a Snapchaten osztott meg fiáról egy friss felvételt.

hirdetés

Szinte hihetetlen, hogy repül az idő! Nemrég még attól volt hangos a világsajtó, hogy Kim Kardashian életet adott Kanye Westtel közös első gyermekének, North-nak, és a kicsi neve miatt cikizték a sztárpárt, nem sokkal később pedig már arról számolhattunk be, hogy a tévésztár ismét áldott állapotban van. Természetesen akkor is az volt a fő téma, hogy vajon milyen nevet választanak második csemetéjüknek, 2015 decemberében pedig megérkezett a kis Saint – és már azóta is eltelt másfél év!

A Kim által közzétett legfrissebb képen szembetűnik, hogy a kisfiú tiszta apja: az arcvonásai, a szeme, a tekintete és ajkainak formája is Kanyét idézik emlékezetünkbe.

Fotó: Snapchat / Kim Kardashian

Kim és Kanye egyébként nem elégszenek meg a két gyerkőccel, és alig várják, hogy újabb lurkókkal bővítsék családjukat. Kim azonban korábbi terhességei és szülései miatt egészségügyi okokból nem eshet újból teherbe, így a sztárpár már megállapodott egy béranyával, aki kihordja harmadik gyermeküket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek