Starity

Kourtney Kardashian szerint undorító az, ahogy Scott Disick Bella Thorne-nal bánik

2017. június 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A háromgyermekes sztármami szerint exe csak kihasználja a Famous in Love főszereplőjét.

hirdetés

Scott Disick múlt hónapban kezdett udvarolni Bella Thorne-nak, de nagyobb volt a kapcsolat füstje, mint a lángja, hiszen a pár már első kiruccanása során szakított. Miután Cannes-ból hazajöttek, külön töltöttek némi időt, és Bella úgy nyilatkozott, túl sok számára az az életvitel, amelyet Scott folytat, nemrég azonban ismét egymásra találtak, noha a színésznő az elmúlt heteket volt pasijával, Gregg Sulkinnal töltötte.

Ha valaki, akkor Kourtney Kardashian aggódik még igazán a viszony miatt, hiszen véleménye szerint gyermekei apja csak kihasználja a 19 éves sorozatsztárt.

Kourtney cikinek tartja azt, ahogy Scott Bellával parádézik. Undorítónak és zavarba ejtőnek tartja, hogy egy 19 éves lánnyal tartatja el magát. Azt kívánja, Scott bár felnőttesebben viselkedne. A legrosszabbtól tart

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Kourtney szerint Scott azért is vetett szemet Bellára, mert fiatalabb nála, így ő is fiatalabbnak érzi magát mellette, de az is nyilvánvaló, hogy a férfinak nincsenek komoly szándékai a színésznővel. Kourt ugyanakkor beismeri, hogy bár ő is fiatalabb pasival randizik (újdonsült kedvese, Younes Bendjima 15 évvel fiatalabb nála), de Scott-tal ellentétben hosszú távra tervez a korkülönbség ellenére is.

Younes és Bella, illetve a többi fiatal lány között, akikkel Scott találkozgat, az a különbség, hogy Kourtney a jövőt tervezi Younesszel, miközben Scott csak kihasználja Belláékat, mert fiatalok. Úgy érzi, Scott túl sokat iszik és bulizik. Kourt nem tudja, Scott merre tart, de nem akarja, hogy arra az ösvényre lépjen, mint anno Lamar [Odom, Kourtney húgának, Khloe-nak az exe – a szerk.]. Attól fél, hogy Scott drogozik. Reméli, hogy exe segítségért folyamodik, de nem hiszi, hogy erre mostanában kerülne sor... vagy hogy egyáltalán sor kerülne.

Kourtney három gyereket szült Scottnak, most joggal félti a kicsiket kiszámíthatatlan apjuktól

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek