Starity

Louis Tomlinson durván összeveszett Harry Stylesszal a szünet miatt

2017. június 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Louis Tomlinson interjúja, amiben bevallja, ő volt a felejthető a bandában, míg bandatársai mindent kézhez kaptak.

hirdetés

„Így élte meg Louis Tomlinson a világ legnagyobb fiúbandájának szakítását és lett a maga ura”

Alex Bramall for the Observer

Megjegyzés: A cikk a The Observer magazin fordítása, így nem reprezentálja az író véleményét semmilyen aspektusban

Harry Styles a vonzó, megfogó személy a One Directionből, akinek biztosítva volt a sikere a banda után is. A hatalmas hangú Zayn miután elhagyta őket nyitott kapukkal találkozott, amik megadták számára a No1 lemezt. Liam Payne és Niall Horan mindig is másodhegedűs volt, így a lehetőségeik korlátozottak voltak. És akkor itt van Louis Tomlinson. Sápadt, láncdohányos és azon töpreng, vajon akarja-e ezt a harcot vívni egy kiegyenlítetlen mezőn?

Tomlinson tudja, hogy a cigarettázás nem jó, azonban elmondása szerint segíti őt a talajon tartani ebben az őrült munkában. Emellett elismeri, hogy a One Directionben őt látták a felejthető, tehetségtelen tagnak.

Louis rangsorolta népszerűség szerint a tagokat: Harry vitt mindent, Zayn jól döntött, mikor korábban kilépett, Liam és Niall pedig mindig másodikok voltak

Ki is az a Louis Tomlinson?

A többieknek mindene megvolt... Mint Niall, példaként. Ő a legszerethetőbb srác a világon. Fantasztikus személyisége van, rettenthetetlen. Voltak idők, amikor azon gondolkodtam, bár én is ilyen lennék. Zaynnel még az elején nagyon hasonlítottunk. Mindketten féltünk, mi voltunk a legkevésbé magabiztosak. Azonban Zaynnek elképesztő hangja van. Harry nagyon király. Liam pedig életben tartja a közönséget... És akkor itt vagyok én

– szünet.

Tudod, hogy sosem kaptam egy szólót sem az X Faktor alatt?

– mondja egy száraz mosollyal.

Nem igazán tettem hozzá semmit a bandához. Kaptam egy alsóbb harmóniát, amit nem is hallhattál igazán. A hózentrógeres csávó a háttérben állt.

A szünet

Nem a legjobb énekes, és nem is az energikus srác, így Tomlinson hamar megkapta a piszkos munkákat a banda körül.

Ha rossz hírt kellett közölni a kiadóval, akkor engem bíztak meg a feladattal

Megnyitotta időközben a kicsi lemezkiadóját, a Triple Stringet. Azonban végre megtalálta a helyét, mint előadó és a bandában is otthonra lelt az ötödik lemezre.

Az utolsó évében a One Directionnek hihetetlenül magabiztos lettem, magabiztosabb, mint valaha. És akkor mondja, „Oké, legyen szünet”!

– kezdi Tomlison.

A szünetet Harry Styles erőltette, mint, ahogy azt a Rolling Stone interjújában bevallotta: Egy londoni stúdióban hozta fel, még 2014-ben az ötletét. „Nem akartam kimeríteni a rajongóinkat. Ha rövidtávon gondolkozol, mondhatod, »oké, turnézzunk még!«, de ha nem, akkor belátod, hogy túlságosan becsülöd a bandát ahhoz, hogy ez megtörténjen. Rájössz, hogy ki vagy merülve, és nem akarsz csalódást okozni a közönségednek, és azoknak, akik hisznek benned”

Harry Stylest tárt karokkal várta a business: nemcsak tehetséges, de megnyerő is / Fotó: Rolling Stone

Tomlinson ezt nem így gondolta, amit már egy bennfentes korábban elfecsegett. Durva vita alakult ki a srácok között az ötödik turnéval kapcsolatban. Horan nem akart feszültséget, Harry 2015 decemberében búcsút akart inteni, míg Payne és Tomlinson folytatta volna a One Directiont. Azonban Cheryl állapotos lett, így Liam is visszalépett az ötlettől, Tomlinson pedig egyedül maradt.

Ellenkeztem, mikor először szóba hozta. Nem feltétlenül egy szép beszélgetés volt. Tudtam, mi lesz a vége...

Azonban nem volt menekvés, Harry nélkül, aki lépni akart, a One Direction nem létezett, így az elején úgy gondolta, visszavonul, ameddig a banda vissza nem tér. „Legyen kettő vagy öt év, tök mindegy” – magyarázza Louis. 18 hónappal ezelőtt, ha valaki megkérdezi, szólózna-e, a válasz egy egyszerű nem lett volna.

Mi változott?

Alex Bramall for the Observer

Olyan lenne, mintha belátnám

– mondja feszülten.

Belátni, mit? Kinek? A kezét a levegőbe emeli. Jelenthet bármit – beismerné a „kudarcát” a történelemnek, a bandatársainak, az utálkozónak vagy éppen a sajtónak. „Próbálom megfogalmazni, de idegesítő, mert a szavak nem állnak össze” – mondja és meggyújt még egy cigarettát.

Mikor jelentkeztem, csak Simon véleményére voltam kíváncsi. Aztán hirtelen minden megváltozott. A doncasteri haverjaimnak azt mondtam, hogy a bandába kerülés a legcsodálatosabb dolog volt az életemben. Tényleg az volt. Azonban, mindez akkor történt meg, amikor már alapból a legjobb éveimet éltem. 18 voltam, megkaptam a jogsimat, nem kellett többé kamu személyit használnom és éjjel-nappal buliztunk. Nem azt mondom, hogy ezt elvették tőlem, mert az helytelen megfogalmazás lenne, de annyi biztos, hogy volt egy ár, amit meg kellett fizetnem

Utolsó fellépésük végén Louis szomorú volt, ami szemmel látható is

Magánélet

2016-ban emellett édesapa lett. A fia, akit „egyszerűen imád”, egy rövid kapcsolatból született meg a kaliforniai stylisttal, Briana Jungwirth-szel. Louis rosszul érzi magát, hogy nem tud elég időt a fiával tölteni, hiszen nyáron Las Vegasban próbált szerencsét. Itt találkozott a neves lemezlovassal, Steve Aokival.

Pár hónappal később megszületett az első kislemeze vele, amit a 1D korábbi kiadójával, a Sycóval jelentett meg.

A pénzről nem szívesen beszél. Úgy érzi, nem érdemelte meg a vagyont, amire szert tett.

Kemény dolgoztam, de sosem annyira keményen, mint az az apa, aki napi 9 órát gürizik. Nem érzem úgy, hogy teljesen megérdemelném

Barátnőjével, Eleanorral 2017 januárjában találtak ismét egymásra. Sok rajongónak ő a mumus, azonban Louis odáig van érte.

Nem aggódom a véleményeken. Az igazi rajongóim tudják, hogy ami köztünk van, valós

Rajongóikban bízik

Elérte a célját? Sokan most Harryt hibáztatják a banda végéért

Tomlinson emellett falakba ütközött. A szupersztár írók és producerek, akik sorban álltak, hogy dolgozhassanak a One Directionnel, többet nem veszik fel neki a telefont.

Harrynek természetesen ezzel nincs problémája. De én nem tudom azt mondani, hogy annyi nagy név akarna velem dolgozni

Nem kérdés, hogy a One Directionben Styles lopta el az összes hírnevet Louis szerint. Azonban bízik abban, hogy a rajongóik hűségesek, sőt, tudja is.

Szerintem könyvet fognak írni a 1D fanekről. Annyira elszántak. Intenzívek. Sosem láttam még ilyet

A tragédia

Édesanyját, Johannah-t 2016 elején diagnosztizálták leukémiával, és már akkor megmondta fiának, hogy a kor legyőzhetetlen.

Mindig jobban hitt bennem, mint én magamban valaha is

Szokatlanul közel álltak egymáshoz, az emailjéhez és összes közösségi média profiljához megvolt a jelszava, így gyakran egy lépéssel előtte járt. „Mikor elvesztettem a szüzességem, nem a haverjaimnak mondtam el először, hanem anyukámat hívtam fel”.

Ő bátorította az X Faktor fellépésre is.

Sosem káromkodott, mindig lecseszett, ha csúnyán beszéltem. Emlékszem, ott ültem az ágyánál, és kérdeztem, »hogy a f@szba akarod, hogy fellépjek most?«, mire ezt mondta: »Egyszerűen kibaszottul meg kell csinálnod«

– emlékszik vissza.

Nem azt mondom, hogy minden anyukámért van a karrieremben, de az az este, és az a dal érte volt.

Louis Tomlinson új kislemeze, a Back To You, Bebe Rexhával, hamarosan megjelenik.

„Ugyanolyan érzéseim vannak, mint bárki másnak. A lemezem remélem letisztáz mindent a rajongóimban”
Szerinted visszatér valaha a 1D?
Igen
Maximum a legsikeresebb tag egyik koncertjén (mint Justin Timberlake-nél)
Kizárt
Family
 
 
 
 
 
 

via The Observer

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek