Starity

Az első filmstúdió nem hitt a Spinédzserek sikerében

2017. június 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1995-ben bemutatott sikerfilm sztárja mesélt a születési körülményekről.

hirdetés

Még most, 22 évvel bemutatása után is nagy népszerűségnek örvend a Spinédzserek című tinifilm, ami egy csapásra meghozta a világhírnevet a főszereplő Chert alakító Alicia Silverstone-nak, aki a Varietynek adott interjút az Amy Heckerling rendezte alkotás kapcsán.

Az első stúdió kapásból nemet mondott rá. Azok az emberek most tuti fenékbe billentik magukat, amiért nem kértek részt a filmből. Azt mondták, hogy egy tinilány története senkit nem fog érdekelni, nem fognak eladni egy jegyet sem. Aztán a film mégis órisái siker lett

– elevenítette fel Alicia, aki a mai napig tisztelettel beszél a Spinédzserekről, és úgy emlegeti, mint a filmet, ami megváltoztatta az életét. Ez egyébként igaz is, hiszen ezt követően olyan sikerfilmekben játszhatott szerepet, mint A bébiszitter; a Batman és Robin; a Segítség, elraboltam magam!; a Rockkastély; a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül és a 001 – Az első bevetés.

Fotó: Paramount Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek