Starity

Meglepő vallomás: Milo Ventimiglia többször is maga mögött akarta hagyni Hollywoodot

2017. június 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rólunk szól 39 éves sztárja bevallotta: több ízben is úgy érezte, nem Hollywoodban van a helye, és ideje továbbállnia, de szerencsére nem hallgatott a belső hangjára.

hirdetés

Milo Ventimiglia a People és az Enterntainment Weekly főszerkesztőjének, Jess Cagle-nek adott interjújában vallott arról, hogy karrierje során eddig háromszor jött el a pillanat az életében, amikor úgy érezte, jobb lenne, ha felhagyna színészi ambícióival, és polgári szakma után nézne.

Elegem volt. Képtelen voltam utat nyitni magamnak bizonyos munkákhoz és kreatív lenni. Úgy terveztem, hogy kitanulom az autószerelői szakmát. Dél-Kaliforniában van egy autóiskola, ami úgy hirdette tanfolyamát, hogy Mindenkinek szüksége van szerelőre, mert az autóknak mennie kell, én pedig úgy voltam vele, hogy ez egy olyan foglalkozás, amire mindig szükség van, így miért is ne tanulnék meg még többet az autókról, mint amit már tudok, és sajátítanám el, hogyan kell őket professzionálisan helyrehozni

– magyarázta a színész, aki végül mindhárom alkalommal a maradás mellett döntött, és milyen jól tette! Nélküle kétségkívül nem lenne ugyanolyan az NBC sikersorozata, a Rólunk szól, aminek második évada szeptemberben kerül képernyőre.

Központi szereplője a Rólunk szólnak I Fotó: NBC

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek