Starity

A Trónok harca sztárja szerepet kapott az Avatar folytatásában

2017. június 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harcában Talisa Starkot alakító Oona Chaplin hamarosan új szerepben bizonyíthat.

hirdetés

A Charlie Chaplin unokájaként is ismert színésznő mellékszerepet kapott az Avatar folytatásában, és ha hihetünk a híreszteléseknek, nemcsak a második filmben, hanem a további folytatásokban is viszontláthatjuk majd. Egyelőre csak annyit lehet tudni új szerepéről, hogy egy Varang nevű karaktert kelt életre.

Az első Avatar egyébként 2009-ben került a mozikba, és óriási siker volt, készítői pedig azóta is pedzegetik a folytatás gondolatát. A második film már régóta tervben van – jelenleg az előkészítő munkálatoknál tartanak –, ám csak 2020-ban válthatunk majd jegyet rá. Ha minden a tervek szerint halad, a harmadik rész 2021-ben, a negyedik pedig 2024-ben kerül a nézők elé, melyek mindegyikében feltűnik Varang is.

Ami Oonát illeti, a színésznő eddig főképp sorozatokban játszott szerepet – rajongói legutóbb az FX misztikus drámasorozatában, a Tabuban láthatták, aminek jövőre képernyőre kerülő második évadában is visszaköszön majd.

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek