Starity

Sienna Millerrel vigasztalódik Brad Pitt

2017. június 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A válófélben lévő színész túltette magát exén, és ismét nyitott egy új kapcsolatra.

hirdetés
Sienna Millerrel vigasztalódik Brad Pitt
Fotó: Page Six Illustration (via Getty Images)

Az Angelina Jolie-val való szakítás bár megviselte Brad Pittet, a színész úgy döntött, nem lógathatja az orrát olyasvalaki miatt, aki nem akar többé vele lenni, így belevetette magát a randizásba. A The Sun értesülései szerint most épp Sienna Millernek udvarol, akivel a Glastonbury fesztiválon bulizott együtt.

A kettejük közti romantikus viszonyról már két hónappal ezelőtt is suttogtak Hollywoodban, ám akkor a szőke szépség hárította a pletykákat. Most azonban több szemtanú is látta, amint gyengéden meg-megérintik egymást, mi több, csókolóztak is. A pár egyébként barátokkal érkezett a rendezvényre – köztük Bradley Cooperrel és Noel Gallagherrel –, szombaton, a kora reggeli órákban.

Brad és Sienna alig bírták levenni a kezüket egymásról. Minden alkalmat megragadtak arra, hogy megérintsék vagy megsimogassák a másikat. Nagyon intimnek tűnt a viszonyuk

– nyilatkozta egy szemtanú, egy másik pedig így mesélt a látottakról:

Brad és Sienna nagyon lazák voltak. Alig hiszem el, de csókolóztak a Rabbit Hole VIP szektorában.

Hogy a kapcsolat merre tart, egyelőre még kérdéses, ám tény, hogy mindketten szinglik, és készek egy új kapcsolatnak átadni magukat.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek