Starity

2018-ban érkezik a Midnattsol újdonsága

2017. június 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A norvég és német tagokból álló együttes háza táján sokáig csend honolt, ám a napokban készülő új albumukról osztottak meg izgalmas információkat.

hirdetés
2018-ban érkezik a Midnattsol újdonsága
Fotó: Facebook / Midnattsol

A Carmen Elise Espenaes vezette folk metal együttes az utóbbi 6 évben nem igazán hallatott magáról – az énekesnő anyuka lett és a formáció felállásában is történtek változások. Nemrégiben jelentették be, hogy új zenésztárs csatlakozott hozzájuk Stephan Adolph gitáros személyében, és egyúttal azt is elárulta a zenekar, hogy legújabb lemezükön dolgoznak.

Ma újabb nagyszerű hírekkel szolgálhatunk: kiderült, hogy következő lemezünk borítóját Stefan Heilemann tervezi! Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét vele dolgozhatunk, immár másodszorra. Rajtunk kívül olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint a Pain, az Epica, a Kamelot, Lindemann, Liv Kristine, a Kreator és a Nightwish. Jelenleg tehát az új illusztráció tervein dolgozunk; de egy biztos: egy nagyon különleges képre számíthattok! Maradjatok türelemmel

– olvasható a csapat Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek