Starity

Rebel Wilson célba veszi a divatvilágot

2017. június 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre egy sztár, aki a teltebb hölgyekre is gondol! A Tökéletes hang főszereplője saját kollekciót dob piacra, mellyel az erősebb testalkatúaknak szeretne kedveskedni.

hirdetés

Tévednek, akik azt gondolják, hogy a kicsit husisabb lányok nem szeretnek szépen öltözködni. Ezt Rebel Wilsonnál jobban senki nem tudhatja, hiszen neki magának is nehézséget okoz olykor találni a méreteire egy csinos darabot, amiből elege lett, és úgy döntött, segít a problémán. A 37 éves szőkeség nemrég bejelentette, hogy Rebel Wilson x Angels név alatt dobja piacra kollekcióját, melyben rajongói plus size méretű ruhák közül válogathatnak majd.

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, útjára indítok egy plus size kollekciót

– írta Rebel az Instagramon a lenti kép mellé, és azt is elárulta, hogy kreálmányai még idén nyáron megérkeznek az üzletekbe.

A színésznőnek saját bevallása szerint régi vágya válik valóra azzal, hogy elindítja a kollekciót. Már tinédzserként is dédelgette ezt az álmot, de sokáig nem hitte, hogy valaha tető alá tudja hozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek