Starity

Ruby Rose megnyílt Jessica Origliassóhoz fűződő kapcsolatát illetően

2017. június 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elmondása szerint szoros időbeosztása segít lehetővé tenni számára, hogy magánéletén ne csámcsoghasson a sajtó.

hirdetés

Múlt novemberben számoltunk be arról, hogy hosszú külön töltött idő után ismét találkozgatni kezdett egymással Ruby Rose és a The Veronicas énekesnője, Jessica Origliasso. A szerelmesek bár nem tagadják viszonyukat, mindenesetre igyekszenek azt megtartani magukénak. Sajnos azonban az utóbbi hónapokban kevés időt volt alkalmuk együtt lenni, hiszen Ruby folyamatosan dolgozik, ez azonban elmondása szerint ahelyett, hogy távolságot szülne köztük, sokkal inkább a malmukra hajtja a vizet, hiszen így még intenzívebben élik meg az együtt töltött időt.

Nem sok pihenőidőm van, folyton forgatok. Jess-szel egy buborékban élünk

– magyarázta a színésznő egy interjúban, akit rajongói olyan alkotásokban láthattak az elmúlt időzakban, mint az xXx: Újra akcióban vagy a John Wick: 2. felvonás, ezen túl pedig még idén a mozikba kerül a Tökéletes hang 3. része, melyben szintén feltűnik.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek