Starity

Leégett az Agymenők sztárjának otthona

2017. június 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnálatos módon a tűz martalékává vált a 42 éves sorozatsztár San Luis Obispo-i otthona.

hirdetés

Johnny Galecki pompás, 120 hektáros birtoka hétfőn, egy futótűz során porig égett. Szerencsére a színész nem tartózkodott a területen, amikor otthona lángra kapott, de természetesen nagyon megviselte a katasztrófa.

A szívem mindenkié, aki abban a térségben él, és szintén veszteséget szenvedett a vadul terjedő tűz során. Az a fajta fenyegetés, aminek folyamatosan ki vagyunk téve, őrületnek tűnhet, de ez a gyönyörű vidéki környezet igenis megér egy misét. Soha nem a felépítés, hanem az emberek kovácsolnak közösséggé minket, és ha a santa margaritai emberek tanítottak nekem valamit, az az, hogy ha egyszer a füst is elszáll – szó szerint és átvitt értelemben –, eljön az ideje, hogy összefogjunk és újjáépítsük házainkat. Korábban is megtettük, és megtesszük újra. Ez még közelebb hozza egymáshoz közösségünk tagjait és erősebbé tesz minket. Végtelenül hálás vagyok a CalFire-nek és a Sheriff Hivatalnak – tudom, srácok, hogy milyen keményen harcoltok a biztonságunkért. Nagy megkönnyebbülés számomra, hogy senki nem sérült meg

– nyilatkozta Johnny.

A színész egyébként 2012-ben vette a Santa Margarita keleti részén lévő térségben található birtokot, amit elsősorban nyaralóként használ. Elmondása szerint nagyon megfogta annak idején a szőlőskert, és amikor kint van, úgy él, mint bármelyik másik földbirtokos – traktorával szántja a földjeit. Azt is bevallotta, hogy a házban még ágya sincs, a kandalló előtt hajtja álomra a fejét ott-tartózkodása alatt.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek