Starity

Dzsudzsák Balázzsal randizik Palvin Barbi?

2017. június 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csak nem szerelem van a levegőben? A világ minden táján nagy népszerűségnek örvendő szupermodellt a VOLT fesztiválon kapták lencsevégre a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányával.

hirdetés

Hétfőn érkezett Sopronba Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs, hogy átadjanak egy-egy díjat a Petőfi Zenei Díj átadóján – előbbi a legjobb férfi előadónak, utóbbi a legjobb együttesnek járó szobrocskát nyújthatta át a Halott Pénznek.

A modell és a focista bár egy nagyobb baráti társaság tagjaiként érkeztek az eseményre, szinte végig a VIP vendégek számára fenntartott szekcióban tartózkodtak, és el sem mozdultak egymás mellől. A szemtanúk beszámolója szerint hajnalig együtt mulattak: táncoltak, összebújtak és beszélgettek, de különösebb jelét nem adták az összetartozásnak.

A Blikk mindkét félt megkereste az állítólagos románccal kapcsolatban, de egyikük sem szeretett volna nyilatkozni az ügyben.

Fotók: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek