Starity

Íme a tesztfelvétel, ami után Daniel Radcliffe megkapta Harry Potter szerepét!

2017. június 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Potter húsz évvel ezelőtt vette le lábáról a világot, majd nem sokkal a harmadik könyv megjelenése után a Warner Bros. le is csapott a történet megfilmesítési jogára, a főszerepet pedig az akkor még ismeretlen Daniel Radcliffe kapta.

hirdetés

A készítők semmit nem bíztak a véletlenre – több ezer gyereket hallgattak meg Harry szerepéért, és végül Dan lett a befutó. Azóta felkerült a világhálóra az az 1999-2000 körül készült tesztfelvétel, melyen a castingért felelős egyik stábtaggal gyakorolgat jeleneteket a színész, aki mindössze 10-11 éves volt akkoriban.

Bár a videó a legtöbb rajongót mosolyra készteti, hiszen fiatal kora ellenére már akkor látszott a színészpalántán, milyen tehetséges, maga Daniel azonban közel sincs annyira oda érte, mi több, úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy majd' elsüllyedt szégyenében, amikor az egyik ismerőse elküldte neki a felvétel YouTube-linkjét. Elmondása szerint visszataszítónak tartja akkori külsejét és játékát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek