Starity

Könnyfakasztó levelet írt gyermekeinek Jared Padalecki

2017. június 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már elmúlt apák napja, az Odaát sztárja mégis úgy döntött, megfogalmaz egy levelet, ami reményei szerint egy nap majd sokat jelent gyerkőceinek, az ötéves Tomnak, a hároméves Shepnek és a három hónapos Odette-nek.

hirdetés

A levelet Jared felesége, Genevieve osztotta meg saját blogján, hogy biztosan nyoma maradjon, és eljuthasson egy nap a gyerekekhez.

Apák napja környékén Jared írt egy levelet a gyerekeinknek. Ez az egyik legszebb és legkülönlegesebb levél, amit valaha olvastam, így szeretném megosztani veletek. A gyerekek talán még túl fiatalok ahhoz, hogy a maga teljességében értékelni tudják, de én remélem, hogy egy nap elolvassák, és tudni fogják, milyen nagyszerű apukájuk van

– írta a bevezetőben Genevieve.

Kedves Tom, Shep és Odette! Rájöttem, miről is kell, hogy szóljon az apák napja... nos... az apákról... arról, hogy dicsérjük őket, és éreztessük velük, hogy szükség van rájuk és nagyra értékeljük őket, de mint apa, szeretnék kicsit változtatni a dolgon. Szeretném megragadni a lehetőséget így az ötödik apák napjám után, és nem azt mondani, hogy szívesen, hanem magam is köszönetet akarok mondani nektek

– kezdte levelét a színész, majd hosszú felsorolás következett, melyben hálát mondott azért, mert gyermekeinek köszönhetően több napfelkeltét látott; miattuk többet olvas; kifogást biztosítottak számára, miért néz rajzfilmeket; amiért tovább fejleszthetett gyík-elfogási képességein, és amiért emlékeztették arra, miért is érdemes lassan, óvatosan vezetni. A hosszú felsorolás végül így záródik:

Köszönöm, hogy megmutattátok, milyen valaki mást jobban szeretni önmagadnál. Olyan sokat tanítottatok nekem, mint amennyit egyetlen mentor vagy tanár sem tudna. Mellettetek vagyok. Most és mindig. Bár figyelmeztetnem kell titeket, hogy néha a mellettetek vagyok azt fogja jelenteni, hogy nem engedek meg nektek olyasmit, amiről azt hiszitek, szeretnétek megtenni. Vagy azt is jelentheti, hogy leszidlak titeket, amikor valami veszélyeset csináltok vagy kijavítalak titeket, amikor frusztráltak vagytok, és nem egészen azok, akik anyu szerint és szerintem lehetnétek. Alázatossá tettetek engem. Segítettetek újra felfedeznem a felfedezés örömét. Fenekestől felforgattátok az életemet, de nem másítanék meg semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek