Starity

Shakira visszatért a régi hangzáshoz

2010. október 20. 19:07   |   Szerző: itslauren_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb, Sale el sol című albuma, bár még csak pár napja jelent meg, a Loca című szám klipje sok pozitív visszajelzést kapott.

hirdetés
Shakira visszatért a régi hangzáshoz

A 33 éves kolumbiai énekesnő hetedik stúdióalbuma október 15-én debütált; a címe Sale el sol lett, ami magyarul azt jelenti, hogy 'Felkel a nap'. Nos a cím teljesen jól illik Shakira és a lemez stílusához, hiszen az énekesnő visszatért a gyökereihez. Megint visszakaptuk a tipikus latin-amerikai hangzást, ami nagyon jól áll neki, és remekül passzol a hangjához.

Az albumon összesen 16 szám található, amelyek nagy része spanyol nyelvű. Szintén felkerült rá többek között az idei nyár és a foci-vb nagy slágere, a Waka Waka, remix- és spanyol nyelvű változatban is.

Az első klipes dal a Loca című számhoz készült, amelyben ismét szexi hastáncot lejt az énekesnő. A klip szabadtéren lett rögzítve, egy sétálóutcán. Van ebben minden: tánc, motorozás, görkori, és még sok érdekesség is. Megéri megnézni a klipet, hiszen eddig közel egymillióan voltak kíváncsiak rá a VEVO-n.

A kritikusok szerint ez a lemez is nagy sikereket hoz majd a gyönyörű énekesnőnek. Sok sikert kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek