Starity

Íme, itt a bizonyíték! Dzsudzsák egész éjjel Palvin Barbit ölelgette

2017. június 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek már felröppentek arról, hogy talán a focista és a modell között több van mint barátság, de erre a legtöbben legyintettek. Viszont a Bors fotói magukért beszélnek.

hirdetés

Arról szóltak a pletykák, hogy vajon mi van a magyar modell és a magyar labdarúgóválogatott csapatkapitánya között? A híresztelések a VOLT-fesztiválról indultak ki, ahol a két híresség együtt bulizott. Mindenki számára világossá vált, hogy nem közönbösek egymásnak.

Barbi és Balázs a II. Petőfi Zenei-díjátadóra érkezett a fesztiválra, ahol a modell az Év legjobb férfi előadójának, Balázs pedig az Év legjobb zenekarának adta át a díjat. Az átadást követő VIP-bulin már látni lehetett, hogy vonzódnak egymáshoz, és egyre kevésbé zavarják őket az érdeklődő tekintetek.

Míg a Petőfi gála estéjén még csak egymás mellett ülve lehetett látni őket, addig két nappal később már összesimulva táncoltak, miközben Balázs cuppanós csókot adott Barbi fülére. A topmodell végül annyira elengedte magát, hogy egy tánc erejéig lazán felpattant a kanapéra, ahonnan aztán egyenesen a focista ölében landolt.

Vajon új álompár fog születni a fesztivál végére?

Fotó forrása: Borsonline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek