Starity

Először osztott meg képet kisfiáról Liam Payne

2017. június 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint három hónapja jött világra a Strip That Down énekesének kisfia, Bear.

hirdetés

Liam Payne kedvese, Cheryl Cole március 22-én hozta világra első közös gyermeküket, ám a pár azóta nem sokszor nyilatkozott a kicsiről, mivel igyekszenek óvni magánéletüket. Liam karrierjéből adódóan sokat utazik mostanában, Cheryl ezzel szemben otthon van a kicsivel. Bearről eddig egyetlen képet láthattunk, melyet édesanyja tett közzé az Instagramon, ám annak is már három hónapja.

Most, hogy otthon van, a büszke édesapa is úgy döntött, megmutatja 13.6 millió fős követőtáborának a csöppséget, a képhez pedig csak annyit írt, hogy

Apja fia! #yeezy #apaésfia

Az énekes egy korábbi interjúban elárulta, hogy ő a maga részéről egy hagyományos nevet szeretett volna választani fiának – az Arthurral szimpatizált –, de végül Cheryl győzte meg arról, hogy Bearnek kereszteljék a csöppséget.

Ez egy belső csata volt köztünk. Én egy tradícionálisabb nevet szerettem volna, Cheryl azonban valami szokatlant. Az ok, amiért ő a Bear nevet választotta az volt, hogy egy ilyen névvel egyetlen szobából sem léphetsz ki úgy, hogy ne emlékeznének rád. Ezzel engem is meggyőzött

magyarázta Liam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek