Starity

Visszatért Lee Hyori – klippremier

2017. június 29. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétéves szünet után ismét hallhatják a rajongók Lee Hyori hangját – Seoul címmel jelent meg újdonsága, amit másnap a hozzáforgatott klip követett, hatodik stúdióalbuma pedig napokon belül a boltok polcaira kerül.

hirdetés

2015 májusában kétéves szünetre ment Lee Hyori, a pihenés mellett azonban nem teljesen feledkezett el a munkáról, hiszen tavaly októberben adta a rajongók tudomására, hogy új anyagon dolgozik, amit már a Kiwi Media Group alatt fog kiadni, valamikor a 2017-es évben. A rajongók joggal lettek izgatottak, ugyanis a 38 éves énekesnő Monochrome nevezetű lemeze óta – tehát négy éve – nem jelentkezett új zenével.

Idén júniusban lett hivatalosan bejelentve visszatérése: június 28-án megjelentette Seoul címmel legújabb dalát (ami egyben a lemez előfutára is), az új studióalbuma pedig július negyedik érkezik.

A szerzemény (amit egyébként Hyori írt + közreműkődik benne Killagramz) videoklipje egy nappal később került feltöltésre: az énekesnőt városban, illetve természetben láthatjuk, ahol modern táncmozdulatokat láthatunk tőle – a rövidfilm egyszerűre sikeredett, de ennek ellenére megvan a maga varázsa. Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek