Starity

Élőszereplős szitkomként térhet vissza a képernyőre A Jetson család

2017. június 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készen állsz visszamenni a jövőbe? Hamarosan eljön a pillanat, ugyanis jelenleg is folynak A Jetson család című sorozat előkészítő munkálatai.

hirdetés

A TVLine tudósítása szerint a Warner Bros. azon dolgozik, hogy egy élőszereplős, a jövőben játszódó szitkom képében visszahozza a képernyőkre az 1962 és 1963 között futott, majd 1985 és 1987 között ismét leadott rajzfilmet. Míg az eredeti sorozat 2062-ben játszódott, addig a reboot 3018-ba kalauzolná a nézőket Robert Zemeckis, Gary Janetti és Jack Rapke producerek munkája nyomán. Ez azért jó hír, mert Zemeckis nevéhez köthető a jövőben játszódó alkotások gyöngyszeme, a Vissza a jövőbe!; Janetti pedig olyan televíziós produkciókon dolgozik / dolgozott, mint a Will és Grace, a Family Guy vagy a Vicious.

A Warner Bros. egyelőre nem kívánta kommentálni a régi-új sorozattal kapcsolatos értesüléseket, az azonban biztos, hogy jelenleg is keresik azt a csatornát, ami műsorára tűzheti a majdani szériát, melynek főszerepeit egyelőre nem osztották ki.

Fotó: Warner Bros. (Hanna-Barbera)

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek