Starity

Rebel Wilson: „Tinédzserként kövérnek lenni mentálisan megterhelő volt”

2017. június 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő őszintén vallott arról, hogyan élte meg kamaszéveit – míg mások boldogan vásárolgattak, addig neki a ruhaválasztás mindig egy tortúrával ért fel.

hirdetés

Istenem, mindig nagyon gázos volt a ruhavásárlás. Úgy értem, most sem nagyon tudok elmenni shoppingolni a plázákba, de akkoriban, emlékszem, mindig anyukámmal mentem, és maga az élmény mentálisan megterhelő volt. Ha kövér vagy, nem sok mindenből van lehetőséged választani, és nem is igazán tudtam, mi áll jól nekem. A vásárlás semmilyen tekintetben nem volt mókás, szórakoztató élmény számomra

– nyilatkozta Rebel, aki jövő hónapban piacra dobja saját kollekcióját.

Sosem állt szándékomban az egészségtelen életvitelt népszerűsíteni, azt szeretném, ha az emberek önmaguk legegészségesebb változatai lennének. Ha plus-size méretűek, akkor azt akarom, hogy legyenek magabiztosak a külsejükkel kapcsolatban és öltözködjenek divatosan. Csak mert nem 2-es vagy 4-es a méreted, nem jelenti azt, hogy ne lehetnél stílusos.

Én sem vagyok jó mindenben! Vegyük például a futást! Rémes vagyok benne, nagyon lassan tudok futni. Ha azonban nem a gyengeségeidre koncentrálsz, hanem arra, amiben jó vagy, és tudatosítod is magadban, az megadja neked a belső magabiztosságot, és segít abban, hogy belásd, milyen értékeid vannak, mint embernek... Mindenki jó valamiben! Talán te tudsz a legjobban varrni és klassz kis köpenyeket vagy képes gyártani, de az is lehet, hogy remek hangi adottságokkal rendelkezel, netán brilliáns vagy biológiából... minden embernek megvannak a maga értékei, képességei, és mindenki jó valamiben, csak rá kell jönnöd, miben

– tanácsolja rajongóinak a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek