Starity

Megérkezett az Orden Ogan és Liv Kristine duettje

2017. július 03. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a német metálegyüttes legutóbbi albuma, heteken belül pedig megérkezik a legújabb nagylemezük is.

hirdetés

A német formáció 2015-ben dobta piacra legutóbbi lemezét, Ravenhead címmel, majd ezt követőn egy DVD-t is megjelentettek, ami a The Book of Ogan elnevezést kapta. A srácoknak a múlt évben némi nehézséggel is szembe kellett nézniük, miután személyes okokra hivatkozva le kellett mondaniuk néhány fellépést. Visszatérésüket követően viszont egy örömteli hírrel szolgáltak rajongóik számára, miszerint 12 dal már készen áll az új lemezre.

A Sebastian "Seeb" Levermann vezette alakulat néhány hónapja jelentette be, hogy az új lemezük július 7-én kerül majd az üzletek polcaira, ami a Gunmen elnevezést kapta. Ezzel egyidőben a német négyes az albumborítóról is lerántotta a leplet, továbbá néhány helyszínt is megosztottak, ahol majd fellépnek.

Májusban, mintegy meglepetésként megosztották az újdonság névadó dalát, ami egy kisfilm keretein belül debütált az AFM Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján. Később fény derült a dallistára is, melyből kiderült, hogy az új lemezen hallható lesz egy duett a Leaves' Eyes egykori frontasszonyával, Liv Krsitine-nel, aki jómaga is lázasan dolgozik legújabb szólólemezén. Néhány hete megérkezett első kislemezes daluk, ami a Fields Of Sorrow elnevezést kapta, és egy különleges dalszöveges kisfilm keretein belül debütált.

Most pedig azzal örvendeztették meg rajongóikat, hogy nyilvánosságra hozták: a Livvel közösen felvett dal, a Come With Me To The Other Side rövidesen meghódítja a világot. Ígéretüket beváltva, nemrég elérhetővé tették a nótát, ami szintén egy dalszöveges kisfilm keretein belül került feltöltésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek