Starity

Zátonyra futott Hayley Williams házassága

2017. július 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és férje, Chad Gilbert szombaton, az Instagramon tették közzé a nyilatkozatot, miszerint szakítottak és el fognak válni.

hirdetés

Szeretnénk hivatalosan bejelenteni, hogy szakítottunk, ugyanakkor fontosnak tartjuk leszögezni, hogy jól leszünk, és valójában továbbra is közeli barátok maradunk, akik jól kijönnek egymással. Olyasvalami ez, amiért mélyen hálásak vagyunk mindketten. Bár az ehhez hasonló szituációk azt éreztetik az emberrel, hogy vereséget szenvedett, mi ketten továbbra is bátorítani és támogatni fogjuk egymást mind személyes, mind szakmai vonatkozásban

– olvasható a közleményben.

Fotó: David Bean / www.visualreserve.com

A pár egyébként idestova tíz évet töltött együtt, életüket tavaly év elején kötötték össze Nashville-ben, a Franklin Theaterben. Kapcsolatuk bár kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnt a kívülálló szemében, a felszín alatt olyan problémák rejtőztek, melyeket nem tudtak megoldani. Kapcsolatukból gyermek nem született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek