Starity

Bombasiker a Gru 3

2017. július 04. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hét végén került a mozikba a Gru harmadik része, ami elődeihez hasonlóan remek fogadtatásban részesült.

hirdetés

Hatalmas siker lett a Gru 3 is, hiszen a bemutatásának hétvégéjén nem kevesebb, mint 75.4 millió dollárt (~ 20 milliárd forint) hozott a készítők konyhájára, ez az összeg pedig azóta is növekszik. Bár a film alkotói nem panaszkodhatnak érdektelenségre, a Gru 3 még így sem tudhatja magáénak a franchise legjobb nyitásáért járó képzeletbeli díjat, hiszen a 2015-ös Minyonoknak 115.7 millió dollárra (~ 30.6 milliárd forint) sikerült szert tennie a nyitóhétvége alatt, a 2013-ban mozikba került Gru 2-nek pedig 83.5 millió dollárra (~ 22 milliárd forint). Nemzetközi tekintetben a Gru 3 116.9 millió dolláros (~ 30.9 milliárd forint) bevételt produkált.

Maga a történet természetesen ezúttal is Gru, nevelt csemetéi és a minyonok körül forog, csak hogy közben beállít egy idegesítő rokon címhősünk ikertestvérének, Drunak a személyében, aki akarva-akaratlanul is, de a feje tetejére állítja kedvenceink életét...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek