Starity

Több szerephez jutnak a második évadban a Rólunk szól gyereksztárjai

2017. július 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember végén folytatódik a Pearson család története, ugyanis ekkor kerül képernyőre a Rólunk szól második évadának első része.

hirdetés
Több szerephez jutnak a második évadban a Rólunk szól gyereksztárjai
Fotó: NBC

Az NBC sikersorozatának folytatásában már biztosan több szerephez jutnak a Person gyerekeket alakító gyerekszínészek is, így amellett, hogy nyomon követhetjük, hogyan alakul a harmincas éveikben járó testvérek sorsa, minden eddiginél nagyobb betekintést kapunk gyerekkorukba is.

A csatorna úgy hirdeti a második évadot, hogy annak főszereplőiként már nemcsak Mandy Moore-t (Rebecca), Milo Ventimigliát (Jack), Sterling K. Brownt (Randall), Justin Hartley-t (Kevin) és Chrissy Metzet (Kate) tünteti fel, hanem ott van a listán a testvérek tinédzser- és gyerekkori önmagát megszemélysítő Hanna Zeile (tinédzser Kate), Niles Fitch (tinédzser Randall), Logan Shroyer (tinédzser Kevin), Mackenzie Hancsicsak (kilencéves Kate) és Peter Bates (kilencéves Kevin) is. Sajnos a kilncéves Randallt alakító Lonnie Chavist kevesebb alkalmunk adódik majd látni, mert a színész időbeosztása igen zsúfolt a Showtime White Famous című műsora miatt.

Jó hír, hogy a fenti gyereksztárok mellett hosszabb időt tölt még képernyőn a Randall lányait alakító két színésznő, Faithe Herman (Annie) és Eris Baker (Tess) is – ezentúl őket is a főszereplők között tartják számon, vagyis az ő történetükbe is mélyebben beleleshetünk a későbbiekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek