Starity

Ed Sheerant felidegesítették rajongói, így nem tweetel többé

2017. július 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shape of You énekese igencsak zabos lett azokra, akik a Glastonbury fesztiválon nyújtott előadása miatt savazták.

hirdetés

A Glastonbury a világ egyik legnépszerűbb fesztiválja, idén pedig Ed Sheeran is húzónévként szerepelt a fellépők listáján, és bár sikerült emlékezetes fellépést adnia, a közönség nem azért fog emlékezni rá, mert olyan jó volt. Az énekesnek többen is az orra alá dörgölték, hogy nem kellett volna a koncerten háttérzenét használnia, ha már nem vitte magával a zenekarát, pláne úgy, hogy az ő fellépését harangozták be talán a legjobban, a Glastonbury pedig az élőzenéről szól.

Sosem hittem volna, hogy egyszer magyarázkodnom kell emiatt, de minden, amit csinálok a koncerteken, az élőben megy

– írta a Twitteren az énekes, aki a hangzásvilág furcsaságát a színpad kialakításának és helyzetének tulajdonította, ám rosszalló megjegyzések még így is tucatjával érkeztek, míg végül úgy döntött: elhagyja a közösségi oldalt és nem posztol többé.

Teljesen leállok a Twitterrel. Képtelen vagyok a hozzászólásokat olvasni. Felmegyek, és mást sem látok csak, hogy milyen gonoszak az emberek. A Twitter a rosszindulat melegágya. Egyetlen komment is elcseszi az ember napját, ezért nem kérek belőle többé

– nyilatkozta a The Sunnak Ed.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek