Starity

Mi van rajtad, Cara Delevingne?

2017. július 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű modellt különleges, futurisztikus „ruhában” fotózták a GQ magazin legújabb számához.

hirdetés

Bár az utóbbi években inkább a színészkedés állt az első helyen Cara Delevingne életében, jó látni, hogy a modellkedést sem hanyagolja el, mi több, még mindig piszok jó benne! A hangsúlyos szemöldökéről ismertté vált modell nemrég a GQ magazin legfrissebb számának állt modellt, ráadásul alig viselt ruhát a fotózáson – már ha egyáltalán ruhának lehet nevezni a lenti crop topot és szoknyát.

Fotó: GQ / Mariano Vivanco

Cara egyébként néhány hónapja teljesen kopaszra borotváltatta a fejét egy filmszerep kedvéért – részben azért is, hogy bebizonyítsa, a színészkedés számára nemcsak futó hóbort, nagyon is komolyan veszi azt! Döntéséért sokan bírálták, mire ő így reagált:

Rosszul vagyok attól, hogy a társadalom hogyan definiálja a szépség fogalmát. Fárasztó, hogy megmondják, hogy kell kinéznie a szépségnek. Belefáradtam abba, hogy a társadalom miképp definiálja azt. Szabadulj meg a ruháidtól, mosd le a sminked, vágasd le a hajad! Távolítsd el az összes anyagi dolgot! Kik vagyunk mi és hogyan definiáljuk a szépséget? Mit látunk szépnek? A szépséget nem könnyű kategorizálni, mert nem ismer határokat

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Fotó: GQ / Mariano Vivanco

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek