Starity

Nudista strandon kapták lencsevégre Shay Mitchellt

2017. július 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves sorozatsztárt tegnap, Míkonosz szigetén csípték el a paparazzók, amint önfeledten strandolt barátai társaságában.

hirdetés

Shay Mitchell bár sosem volt szégyenlős, ilyen sokat eddig mégsem mutatott meg magából – igaz, ezúttal sem önszántából akart a címlapokra kerülni. A színésznő Míkonoszon pihen a barátaival, tegnap pedig úgy döntöttek, ellátogatnak egy nudista strandra, ahol Shay egy zöld bugyiban és egy narancssárga bikinifelsőben jelent meg, idővel azonban alkalmazkodva a többi strandolóhoz, utóbbitól könnyűszerrel megszabadult – nem számolva azzal, hogy a lesben álló lesifotósok csak erre vártak.

A skót, ír és filippínó felmenőkkel rendelkező barna hajú szépségnek azonban nincs oka szégyenkezni, hiszen annak ellenére is kifgástalan az alakja, hogy imádja a gyorséttermi ételeket. Természetesen tesz is azért, hogy csinos legyen – igyekszik odafigyelni a táplálkozásra és rendszeresen edz is.

Igazán nagyon élvezem a mozgást, edzéseimet spinninggel, boxolással és túrázással egészítem ki. Az aktív életmód teszi lehetővé számomra, hogy időnként megengedjek magamnak egy kis bűnözést.

További képekért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek