Starity

Képtelenség betelni velük! Friss fotót osztott meg újszülött ikreiről Cristiano Ronaldo

2017. július 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sportoló néhány órája az Instagramon mutatta meg újra a szeme fényeit.

hirdetés

A friss fotón magát Cristianót láthatjuk nagyfia, Cristiano Jr. társaságában, amint a kezükben tartják családjuk két új tagját, az ikerpárt, akiknek egy béranya adott életet júniusban. Érkezésük hírét a hónap végén erősítette meg a focista, aki csapot-papot maga mögött hagyva sietett haza, hogy mihamarabb megismerkedhessen a kicsikkel. Bár egyedülálló édesapa, szerencsére nincs oka aggodalomra, hiszen édesanyja ott segít neki, ahol csak tud, ahogyan azt Cristiano Jr. érkezésekor is tette.

Az új felvétel mellé egyébként mindössze az „Áldott” szót írta, arra utalva, milyen szerencsésnek is érzi magát a gyermekei miatt. Szerencsére azonban a közelmúltban talált magának egy társat is Georgina Rodriguez személyében, aki szintén családcentrikus, és máris azt pletykálják a tengerentúlon, hogy úton van közös csemetéjük, ám ezt a híresztelést egyelőre egyik fél sem kommentálta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek