Starity

Zseniális módon vágott vissza Kelly Clarkson az őt súlya miatt kritizáló követőjének

2017. július 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kétgyermekes énekesnőt nem érdekli, mit gondolnak a súlyáról, jól érzi magát a bőrében.

hirdetés

Kelly Clarkson felszedett pár pluszkilót az elmúlt években, ami nem csoda, hiszen két gyereket is szült, mellettük pedig nem sok ideje van edzeni. Súlya miatt sokan és sokszor kritizálták őt – legutóbb épp tegnap, amikor a Twitteren megemlékezett az amerikaiak nemzeti ünnepéről. Egyik követőjének ugyanis annyi hozzáfűznivalója volt a poszthoz, hogy „Kövér vagy!”, amire Kelly úgy válaszolt, hogy „... és még mindig kib*szott fantasztikus”.

Fotó: Twitter (screenshot)

Nyilván nem ez a mostani súlyom a cél, de ha valaki kérdezné, van két gyermekem. Úgy éreztem, három éven át tökéletes voltam, de nem akartam visszafogyni, mert tudtam, hogy még egy gyereket fogok vállalni. Nehéz ezt megélnem, rengeteg áskálódás folyik ellenem, így pláne azt gondolom, hogy igenis fontos, hogy azt közvetítsük a lányok felé, a Photoshop nem a valóság. Nem úgy nézünk ki, ahogy a képeken és nem is akarjuk, hogy az emberek olyannak lássanak minket. Ez, a mostani külsőm valós, ez van most, ez vagyok én. Továbbra is én vagyok. Ha vékonyabb vagy ha nagyobb darab leszek egy napon, az nem változtatja meg a hangom, és a tehetségem az, ami miatt itt vagyok

nyilatkozta a téma kapcsán múlt ősszel a Redbooknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek