Starity

Októberben érkezik a VUUR első albuma

2017. július 09. 16:04   |   Szerző: The Siren

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel jelenik meg Anneke van Giersbergen új zenekarának debütáló albuma.

hirdetés
Októberben érkezik a VUUR első albuma
Fotó: Facebook / VUUR

A The Gathering egykori énekesnője tavaly rántotta le a leplet arról, miszerint VUUR néven új zenekart alapított. Nemrégiben már meg is osztották a közönséggel első szerzeményüket, ami a Days Go By – London címet kapta, és ami az 1666-os londoni tűzvészről íródott. A holland zenekar a napokban jelentette be, hogy első albumuk október 20-án jelenik meg, és az In This Moment We Are Free – Cities elnevezést kapta.

Ezzel egyidőben azt is elárulták, hogy a daloknak nagyon különleges üzenetük lesz, ugyanis mindegyik szám egy-egy város előtt tiszteleg majd. A VUUR egyébként ősszel a szintén holland származású  Epicával indul turnéra, majd ezt követően egy önálló fellépéssorozat veszi kezdetét, melynek során nemcsak az új szerzemények lesznek hallhatóak, hanem Anneke korábbi csapataitól is elhangzik majd egy-egy tétel. Mindezeken túl, a holland énekesnő egy különlegességgel is készül rajongói számára, ami nem más, mint egy szimfonikus zenekarral kiegészült fellépés, ami minden bizonnyal más lesz, mint egy átlagos előadás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek