Starity

Ismét egyedülálló Taylor Lautner

2017. július 07. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja a Scream Queens forgatása alatt szeretett bele kolléganőjébe.

hirdetés

Taylor Lautner és Billie Lourd kapcsolata decemberben vette kezdetét, és bár a kívülálló szemével nézve kapcsolatuk idillinek tűnt, mégsem működött – a pár nemrég különvált. A szerelmesek kapcsolatuk ideje alatt rengeteg közös fotóval örvendeztették meg több milliós követőtáborukat, ám igen árulkodó, hogy az általa közzétetteket Lourd eltüntette közösségi felületeiről, Lautner pedig májusban posztolt legutóbb kettejükről.

Múlt hónapban egyébként még tombolt a szerelem – Billie nagybátyja, Todd Fisher például igen szép szavakkal illette unokahúga barátját, amiért mindvégig kiállt a lány mellett és támogatta őt a gyászban, amit édesanyja, Carrie Fisher és nagymamája, Debbie Reynolds halála miatt elszenvedni kényszerült.

Az igazság az, hogy Taylor nagyon mutatós fickó, emellett nagyon mély személyiség és csodálatos az, ahogyan támogatta Billie-t. Úgy viselkedett, ahogyan egy férj viselkedne egy ilyen helyzetben. Örülök, hogy ott van Billie-nek

– nyilatkozta Todd a People-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek