Starity

8 évvel ezelőtt csókolózott először Miley Cyrus és Liam Hemsworth – fotó

2017. július 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap volt a csók nemzetközi napja, mely alkalomból Miley emlékezetébe idézte, mikor és hol került sor első csókjára Liammel.

hirdetés

Miley Cryus és Liam Hemsworth 2009-ben, Az utolsó dal című Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán ismerkedett meg egymással, a munkakapcsolat pedig barátsággá szelídült, majd szerelem gyúlt a fiatalok között. A színész-énekesnő tegnap megragadta a csók napja adta lehetőséget egy kis nosztalgiázásra, és megosztotta az alábbi képet, melyen azt láthatjuk, milyen is volt első csókja a vőlegényével nyolc évvel ezelőtt.

A pár egyébként három évig randizott, mielőtt Liam megkérte volna Miley kezét 2012-ben, ám a következő évben úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Tavaly aztán újra randizni kezdtek, és ismét életbe lépett korábban felbontott eljegyzésük, jelenleg pedig majdani esküvőjüket tervezik.

Hiszek abban, hogy minden jó okkal történik. Tudtam ezt akkor is, amikor Liammel először voltunk külön. Nem tudtam, hogy ez-e a vég vagy ismét egymásra találunk-e, de azt igen, hogy jó úton járok. Szép dolognak tartom, amikor egymással szakított párok ismét összejönnek, mert azt mutatja, hogy a köztük lévő kapcsolat valódi, ugyanakkor lehetőségük adódik önmaguknak lenni, felnőni a külön töltött idő alatt

– nyilatkozta a szőke szépség a SiriusXM-nek adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek