Starity

Botrány! T.I. fizetett Rob Kardashian exének, hogy lefeküdjön vele és a feleségével

2017. július 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-lányok öccse mocskos titkokat hozott nyilvánosságra gyermeke anyjáról.

hirdetés

Rob Kardashian szerdán nagyon kibukott és közösségi oldalain hozta nyilvánosságra, hogy exe, Blac Chyna folyamatosan megcsalta őt, ebből pedig nem is csinált titkot előtte. A tévésztár emellett azokat az intim képeket is megosztotta követőivel, melyeken a nő meztelenül vagy részben meztelenül látható, és amiket ő küldött neki kapcsolatuk ideje alatt és után.

Ha mindez nem volna elég, Rob azt is megemlítette, hogy Chyna T.I.-jal és feleségével, Tinyval is ágyba bújt jó pénzért. Chyna ezzel szemben úgy védekezett, hogy kinyilatkoztatta: szingli és boldog is így, de állítólag pert fontolgat Rob ellen, amiért a férfi azon túl, hogy kiteregette a szennyest, feltette a világhálóra pornográf jellegű fotóit.

Hogy az ügy hová vezet, és mi várhat ezek után az egykori szerelmesek nyolc hónapos kislányára, Dreamre, az kérdéses. Az E! Online megkereste a téma kapcsán Chynát, T.I.-t és Tinyt is, de egyelőre egyik fél sem kívánta kommentálni a kompromittáló vádakat.

Fotók: Getty Images

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek