Starity

Elveszítheti orrát az élő Ken baba

2017. július 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az élő Ken babaként ismert Rodrigo Alves olyan sok beavatkozáson esett át, hogy szaglószerve lassan felmondja a szolgálatot.

hirdetés

A 33 éves férfi nemrég felkereste Dr. Paul Nassifot, mivel már lélegezni sem tud az orrán keresztül. Mint kiderült, nagy a baj, ugyanis orrlyukai olyan kicsik lettek és annyira roncsolódott a szerv a rengeteg beavatkozás következtében, hogy jelen pillanatban kockázatos lenne hozzányúlni még egy szakértőnek is. Az orvos elmondása szerint karrierje során még nem látott ilyet, ráadásul szakvéleménye szerint a szövetek súlyosan károsodtak, ami azt jelenti, hogy amennyiben Rodrigo az elkövetkező 12-15 hónapban kés alá fekszik, azzal azt kockáztatja, hogy elveszíti orrát.

Sírni tudnék, de visszatartom. Nagyon aggódok, ezért vagyok itt. A legutóbbi plasztika után tökéletes volt az orrom. A barátaim közül senkinek nem volt problémája egyáltalán [a beavatkozásokból kifolyólag]. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Azt kérdezgetem magamtól, Miért pont én?

– magyarázza aggódva a férfi, aki összesen 51 plasztikai műtéten esett át és emellett mintegy 105 esztétikai beavatkozást vállalt be annak érdekében, hogy tökéletesnek lássa magát. A szépészeti operációkért összesen megközelítőleg 465 ezer dollárt, azaz körülbelül 122.3 millió forintot fizetett ki. A kérdés az, megérte ez neki?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek