Starity

Testvérsorozat készül a Kemény motorosokhoz

2017. július 08. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben ért véget az FX csatorna népszerű sorozata, ám mint kiderült, nem kell végső búcsút vennünk tőle, ugyanis spinoff formájában az Anarchia Gyermekei visszatérnek majd a képernyőkre.

hirdetés

2014-ben került pont a Kurt Sutter által megálmodott motorosklub életéről szóló széria végére, melynek évadzáró epizódja mérsékelten sokkolta a nézőket. Azóta szóban forgó téma volt, hogy a rendező végleg elengedte-e a srácokat vagy esetleg fantáziáját ismét szabadjára engedve készít egy spinoffot, ami vagy a múltba enged betekintést vagy esetleg a jövőben bontakozó eseményeket fogja szemléltetni.

Az Entertainment Weekly jóvóltából értesülhettünk arról, hogy a Kemény motorosok valóban kapott egy testvérsorozatot, ami ezúttal a Mayák nevezetű motorosklubra fog összpontosítani. Arra is fény derült, hogy a sorozat eredeti szereplői közül is fellelhető lesz majd néhány jól ismert karakter, azt viszont még nem árulták el, hogy mely ismert alakok fognak újra motorra pattanni. A pilot epizód egyébként a Charlie Hunnam által életre keltett Jax Teller hálala utáni történések köré fonódik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek