Starity

Ilyen az, amikor Paul Wesley a kamerák másik oldalán bizonyít

2017. július 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja direktorként kamatoztatja tehetségét – ő rendezte például a Shadowhunters július 17-én képernyőre kerülő Day of Atonement című epizódját. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a sorozat folytatásával kapcsolatban.

hirdetés

Paul Wesley már a Vámpírnaplók forgatása során is bontogatta a szárnyait rendezőként, és most, hogy a főszereplésével készült sorozat véget ért, egyre jobban élvezi, hogy nem neki kell bizonyítania a kamerák előtt – szívesebben foglal helyet azoknak a másik oldalán. Mint fent említettük, július 17-én kerül képernyőre a Shadowhunters általa rendezett epizódja, melynek werkfotóit az Entertainment Weekly hozta el a rajongóknak. Íme!

Ami az említett epizódot illeti, képkockáin szemtanúi lehetünk a Clary (Katherine McNamara), Jace (Dominic Sherwood) és Simon (Alberto Rosende) közti szerelmi háromszög kiéleződésének, ugyanis Clary és Jace küldetésre indulnak, hogy új rúnákat teszteljenek, amit Simon érthető módon nem néz jó szemmel. Persze ő sem fog unatkozni: Maia segítségével felfedi kilétét a szerettei előtt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek