Starity

Rossz példaképnek tartja magát Pumped Gabo

2017. július 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Javában tombol a Balaton Sound fesztivál, aminek egyébként Pumped Gabo is köszönheti a hírnevét, ugyanis különös táncával magára vonta a figyelmet, ami azóta is övezi.

hirdetés

Az azóta médiaszemélyiséggé vált Gabo idén is tiszteletét teszi a fesztiválon, ahol legalább olyan feltűnést kelt, mint a színpadokon megforduló előadók. Hozzá hasonlóan sokan igyekszenek megragadni a rendezvény adta lehetőséget a feltűnősködésre abban a reményben, hogy őket is felfedezik, Gabo azonban nem tartja magát követendő példának.

Sokan jönnek oda hozzám, hogy látták a műsort, és elkezdtek edzeni. Példaképnek rossz vagyok, de ha a fiatalok engem látva edzenek és egészségesen élnek, már azt mondom, megérte. Ezek a fiúk sikeresnek látnak engem? A sikerről nekem más fogalmaim vannak. Milliárdos akarok lenni, az a végső cél. Itthon a médiaszereplésből nem lehet ezt összehozni, csak Amerikában, de ezzel együtt is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon ezt elértem

– nyilatkozta a Borsnak.

Fotó: Facebook / Pumped Gabo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek