Starity

Billie Lourd örökli Carrie Fisher vagyonának egészét

2017. július 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színésznő örököl mindent, amit édesanyja, a 60 évesen elhunyt Carrie Fisher hátrahagyott.

hirdetés

Az egész világot megrázta, amikor karácsony után elhunyt a Star Wars-filmek sztárja, Carrie Fisher, majd egy nappal később 84 éves édesanyja, Debbie Reynolds is életét vesztette. A kettős veszteség nagyon megviselte Fisher lányát, Billie Lourdot, de szerencsére párja, az Alkonyat-sagából ismert Taylor Lautner mindvégig mellette állt. Sajnos most már Billie-nek egyedül kell boldogulnia, ugyanis a színésszel elváltak útjaik – egyedülálló lett.

Nem sokkal ezelőtt az E! Online hozta le, hogy Carrie vagyonának egészét – ideértve a színésznő 2016-os Tesla S típusú gépjárművét, személyes holmijait, ékszereit, műkincseit, gyűjteményeit, bankban lévő vagyonát, valamint cégeinek tulajdonjogát és életbiztosítását – is ő örökli.

Billie már rendelkezett édesanyja vagyontárgyainak egy részével: a Star Wars-franchise-hoz fűződő emléktárgyai egy részét aukcióra bocsátja, az ebből befolyó bevételt pedig a nagymamája által alapított jótékonysági szervezet rendelkezésére bocsátja. Carrie és Debbie egymás mellett álló, Hollywood Hills-i otthonait ezzel szemben egyetlen óriási birtokként hirdeti meg, hogy eladja, aminek értékét körülbelül 18 millió dollárra (~ 4.7 milliárd forint) becsülik a szakemberek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek