Starity

Új barátnője elhagyta a férjét Ben Affleckért

2017. július 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban járta be a világsajtót a hír, hogy a válófélben lévő színészre rátalált a szerelem.

hirdetés

Ben Affleck sok éven át próbálta megmenteni Jennifer Garnerhez fűződő kapcsolatát, ám a színésznő úgy döntött, ennyi és nincs tovább, így házasságuk felbontásáért folyamodott. A színész minazonáltal nem lógatja az orrát gyermekei anyja után, ugyanis Lindsay Shookus személyében ismét rátalált a boldogság.

A Saturday Night Live című műsor producereként ismert hölgy kezét-lábát törte Ben miatt, hiszen az Us Weekly úgy tudja, hogy még a férjét, Kevin Millert is hajlandó volt elhagyni azért, hogy az Oscar- és Golden Globe-díjas színésszel legyen.

Egy bennfentes úgy tudja, hogy nem ez az első alkalom, hogy Ben és Lindsay összemelegszenek – már három évvel ezelőtt is találkozgattak, amikor még szó sem volt a színész és Jen kapcsolatának megromlásáról. Miután Garner tudomást szerzett az afférról, szakított a férjével, ám gyerekeik kedvéért mégis megpróbálták menteni a menthetőt – sikertelenül.

Az egykori álompár többé-kevésbé jó viszonyban vált el, csemetéiket közösen nevelik és a történtektől függetlenül is sok időt töltenek együtt, mi több, Jenniferben nincsenek rossz érzések férje új kapcsolatát illetően, áldását adta a viszonyra és a legjobbakat kívánja nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek